Een tragische geschiedenis in Nepal

In 2009 reisde Derk Bolt naar Nepal om er op zoek te gaan naar familie van Maya. Derk kwam na een lange reis weliswaar niet helemaal met lege handen thuis, maar de uitkomst van de zoektocht was voor Maya zeer teleurstellend: ze kreeg te horen dat haar beide ouders op tragische wijze om het leven zijn gekomen.

Rust

Toen Maya – als baby geadopteerd door Nederlanders - besloot op zoek te gaan naar haar familie, had ze een duidelijk doel voor ogen: “Ik hoop op dat er rust komt in mijn hoofd als ik eindelijk meer te weten kom over mijn achtergrond. Ik mis een basis en ik verlang ernaar om erachter te komen wie ik ben. Die onrust wil ik niet de rest van mijn leven met me meedragen.”

Mededeling voor gebruikers van de KOMFOX: helaas is het technisch niet mogelijk om bij het beeldmateriaal uit de oorspronkelijke uitzendingen de ondertitels om te zetten in spraak.

J a v a S c r i p t staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van J a v vS c r ip t, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat J a v aS cr i pt uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je J av a Sc r i p t aan kunt zetten.