Zoeken via Spoorloos?

Ben je op zoek naar een uit het oog verloren bloedverwant, zoals je moeder, vader, zoon, dochter, broer of zus? Misschien kan Spoorloos je helpen bij het zoeken naar deze persoon. Schrijf ons jouw verhaal en wij kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Spoorloos kan alleen op zoek gaan als je minimaal 18 jaar oud bent en AKKOORD GAAT MET OPNAMES VOOR TELEVISIE. Ook het gezochte familielid moet 18 jaar of ouder zijn. Kijk op de pagina "over het programma" hoe Spoorloos te werk gaat.

Het is voor ons belangrijk dat je zelf onderstaand formulier invult. Daarnaast moet je zelf óf de gezochte persoon in Nederland wonen. Ook willen we graag van je horen waarom je op zoek bent. Om een zoektocht te starten hebben we zoveel mogelijk gegevens nodig van diegene die je zoekt. Door het grote aantal aanmeldingen voor zoektochten in Colombia, Sri Lanka en Indonesië kunnen wij verzoeken voor die landen voorlopig niet inwilligen. Helaas hebben we geen zoekmogelijkheden voor geadopteerden uit India en zoeken we niet in (voormalige) oorlogsgebieden.

Als je jouw verhaal over een gezochte verwante, geliefde, vriend, of kostbaar bezit liever op de radio vertelt, wend je dan tot het Radio 5 programma Adres Onbekend. Voor het terug vinden van een voormalige geliefde kun je bij het programma Memories terecht.

Zoeken via KRO Spoorloos

  • Uw persoonsgegevens

  • Extra informatie
  • Persoonsgegevens gezochte
  • Extra informatie gezochte


J a v a S c r i p t staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van J a v vS c r ip t, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat J a v aS cr i pt uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je J av a Sc r i p t aan kunt zetten.